Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Dingzun Electric&Cable Co.,Ltd
Σπίτι >
Shanghai Dingzun Electric&Cable Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Shanghai Dingzun Electric&Cable Co.,Ltd

Ο επαγγελματίας παράγει τέλειο

Dingzun που καθιερώνεται το 2005, γρήγορα αναπτυγμένος ως κύριος κατασκευαστής στο υψηλής θερμοκρασίας καλώδιο και καλώδιο στην Κίνα.
  • ΚΙΝΑ Shanghai Dingzun Electric&Cable Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Shanghai Dingzun Electric&Cable Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Shanghai Dingzun Electric&Cable Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Shanghai Dingzun Electric&Cable Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Shanghai Dingzun Electric&Cable Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κύρια αγορά: Βόρεια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Σε όλο τον κόσμο
Επιχειρησιακός τύπος: Κατασκευαστής , Εξαγωγέας
Μάρκες: DingZun
Αριθμός Εργαζομένων: 99~399
Ετήσιες πωλήσεις: 3000000-4000000
Έτος Ίδρύσεως: 2005
Εξαγωγή p.c: 30% - 40%
Πελάτες που εξυπηρετούνται: ABB
Εισαγωγή

Το ειδικές ηλεκτρικές καλώδιο της Σαγκάη Dingzun και η Co. καλωδίων, ΕΠΕ ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας καθιερώθηκαν το 2005, η οποία συμμετείχε στην ειδική έρευνα καλωδίων και καλωδίων, ανάπτυξη, σχέδιο, κατασκευή.

 

Το ειδικές ηλεκτρικές καλώδιο της Σαγκάη Dingzun και η Co. καλωδίων, ΕΠΕ έχουν την ισχυρή τεχνική δύναμη, υπάρχον προσωπικό 132 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των ανώτερων τίτλων του επαγγελματικού και τεχνικού προσωπικού 26 άνθρωποι, με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεών μας. Καταλαβαίνουμε τα τεχνικά πρότυπα και τα πρότυπα παραγωγής του καλωδίου και του καλωδίου των διάφορων χωρών στον κόσμο, μπορούν να σχεδιάσουν και να παραγάγουν 6 κατηγορίες, περισσότερες από 800 τύποι και προδιαγραφές του καλωδίου και του καλωδίου. Η ετήσια παραγωγή φθάνει σε 70 εκατομμύριο μέτρα. Τα κύρια προϊόντα είναι υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικό καλώδιο και καλώδιο, ανθεκτικό καλώδιο και καλώδιο υψηλής τάσης, προστατευμένο καλώδιο, ομοαξονικό καλώδιο, καλώδιο αποζημιώσεων θερμοηλεκτρικών ζευγών και άλλα ειδικά καλώδιο και καλώδιο. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στις αεροδιαστημικές, ηλεκτρονικές συσκευές, την ενοργάνωση, τη μεταλλουργία και τις χημικές βιομηχανίες, ειδικά για την υψηλής θερμοκρασίας, χαμηλή θερμοκρασία, το ισχυρό όξινο, ισχυρό αλκαλικό, υψηλό πετρέλαιο, την ισχυρή ακτινοβολία και άλλο σκληρό εργασιακό περιβάλλον.

 

Αυτήν την περίοδο η επιχείρησή μας διοργανώνει δύο εργαστήρια παραγωγής, σχεδόν 5000 τετραγωνικά μέτρα του διαστήματος παραγωγής, που εξοπλίζονται με 18 γραμμές παραγωγής των διάφορων τύπων, 156 άλλος βοηθητικός εξοπλισμός παραγωγής, εξοπλισμός δοκιμής 48, συμπεριλαμβανομένου του ευθύγραμμου εξοπλισμού δοκιμής 36. Η πλήρης ποιότητα των προϊόντων ασφαλίστρου εγγύησης εξεταστικού εξοπλισμού, εν τω μεταξύ ισχυρή ικανότητα παραγωγής εξασφαλίζει έγκαιρη παράδοση διαταγής.

 

Η επιχείρηση έχει περάσει ISO9001: η διεθνής ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του 2015 πιστοποίηση, τα προϊόντα μας έχει περάσει την υποχρεωτική πιστοποίηση Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας στην Κίνα, πιστοποίηση UL στις Ηνωμένες Πολιτείες, πιστοποίηση CE στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και τα προϊόντα μας πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, την Ιαπωνία και άλλες χώρες και περιοχές. Η πιστοποίηση συστημάτων, η πιστοποίηση ασφάλειας προϊόντων και ο σφαιρικός έπαινος πελατών μας αποδεικνύουν ότι τα προϊόντα μας είναι αξιόπιστα. Επιπλέον, το καλώδιο και το καλώδιο παράγουμε την επίσης περασμένη δοκιμή RoHS, σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προστατεύουμε το κοινό πράσινο σπίτι μας μαζί με σας.

 

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, μπορούμε επίσης να κάνουμε το σχέδιο συνήθειας, παραγωγή, για να καλύψουμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις πελατών του καλωδίου και του καλωδίου, ή σύμφωνα με τα κατασκευαστικά σχέδια πελατών για να κάνουμε την προσαρμογή προϊόντων.

 

Η βάση παραγωγής μας βρίσκεται στη Σαγκάη, η μεγαλύτερη εμπορική πόλη στην Κίνα, η οποία μπορεί γρήγορα και βολικά να φθάσει σε όλες τις χώρες του κόσμου.

 

Το καλώδιο Dingzun που συνδέει ολόκληρο τον κόσμο, που ξεχυμένος σαν θάλασσα η δύναμη, που μεταφέρει το σήμα συνεργασίας, μοιράζεται τις ευκαιρίες και το μέλλον.

Υπηρεσία

Το καλώδιο Dingzun σκέφτεται πάντα για τις απαιτήσεις των πελατών, μελετά προσεκτικά τις προδιαγραφές των πελατών, φύλλα στοιχείων, για να ανακαλύψει τον καλύτερο τρόπο να ικανοποιηθούν όλες οι ηλεκτρικές ανάγκες, την ασφάλεια καλωδίων και τις οικονομικές τιμές κ.λπ., διάφορες πτυχές των διαταγών.

 

Το καλώδιο Dingzun έχει μια ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών για να κάνει τα σχέδια profesional και το καλά επικοινωνημένο εμπορικό προσωπικό για να περάσει τις σωστές προθέσεις στους διαφορετικούς πελάτες, και τους εκπαιδευμένους εργαζομένους για να βεβαιώσει τη μαζική παραγωγή.

 

Παρέχουμε επίσης την υπηρεσία εκτύπωσης για τις διαταγές cOem, και μικρή δοκιμαστική διαταγή να κάνουν τα δείγματα., εν τω μεταξύ, δίνουμε συχνά 2-3 επιλογές στους πελάτες για το slect από τους διαφορετικούς αγωγούς, συνδυασμοί θηκών μόνωσης, και οι πελάτες μας είναι ευτυχείς να πάρουν έναν καταλληλότερο τρόπο.

Ιστορία

Η Σαγκάη Dingzun ηλεκτρικό & κοβάλτιο καλωδίων, ΕΠΕ βρίσκεται στη Σαγκάη, PRC με την περιοχή εργοστασίων 10000 μ ². Ταγματάρχες Dingzun στην υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση Teflo κατασκευής και το λαστιχένιο καλώδιο σιλικόνης, το τεφλόν υψηλής θερμοκρασίας και αντίστασης υψηλής τάσης και το λαστιχένιο καλώδιο σιλικόνης, τεφλόν ομοαξονικό καλώδιο μετάδοσης σημάτων υψηλής συχνότητας. Τα προϊόντα μας έχουν αναγνωριστεί το UL, cUL και τις πιστοποιήσεις Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας από τις αξιόπιστες οργανώσεις στον κόσμο. Είναι τώρα ο μεγαλύτερος κατασκευαστής των υψηλής θερμοκρασίας και λαστιχένιων καλωδίων τεφλόν και σιλικόνης υψηλής τάσης ανθεκτικών και καλώδια στη ηπειρωτική Κίνα.


Το Dingzun έχει εξοπλίσει με το καλώδιο προόδου τις μηχανές κατασκευής, οι ακριβείς εξοπλισμοί δοκιμής και μέτρου συμμορφώνονται με το διεθνές πρότυπο. Ακολουθεί επίσης so9001-2000 ποιοτικό σύστημα διαχείρισης. Το Ding Zun έχει την ποιοτική Ομάδα Διοίκησης του, το α η τεφλόν ομάδα παραγωγής καλωδίων και οι καλά εκπαιδευμένοι και πεπειραμένοι τεχνικοί, που εξασφαλίζουν τα προϊόντα μας διατηρούν μέσα υψηλό - ποιότητα και οδήγηση στη βιομηχανία. Έχουμε τους επαγγελματικούς μηχανικούς που μπορούν να ερευνήσουν και να σχεδιάσουν όλα τα είδη καλωδίων και καλωδίων (ειδικά: Υψηλός - ανθεκτικό αντιδιαβρωτικό τάσης ResistantHigh χαμηλής θερμοκρασίας, μη-γήρανση, χαμηλός που μειώνεται κάτω από την υψηλή συχνότητα, αντι-λειαντικό) μέσα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Οι πελάτες μας είναι πέρα από τις χώρες με την πώληση πολλών προϊόντων στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Νοτιοανατολική Ασία. Οι δημιουργικές λύσεις, η αξιόπιστη ποιότητα και τα προϊόντα μας είχαν κρατήσει τη σχέση μεταξύ των πελατών και μας μας σταθερά.

Η ομάδα μας

ΚΙΝΑ Shanghai Dingzun Electric&Cable Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ Shanghai Dingzun Electric&Cable Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Το Dingzun έχει διάφορα τμήματα να τρέξει την παραγωγή μετρητών 70millions ετησίως.

πρέπει να προμηθεύσουμε το τμήμα, το τεχνικό repartment, το τμήμα Ε&Α, το τμήμα επιθεώρησης, το κατασκευαστικό τμήμα, και το οικονομικό depatment.

 

μέσω αυτών των τμημάτων μπορούμε να δούμε αυτό δεν είμαστε εύκολη εργασία για να πάρουμε το καλώδιο ενός μέτρου έτοιμο, όλα μας πρέπει να συνεργαστούν μεταξύ τους, δεδομένου ότι έχουμε έναν ίδιο στόχο για να αναπτύξουμε το επιτυχέστερο ηλεκτρικό εργοστάσιο καλωδίων στην Κίνα, από μηδέν σήμερα, εμείς έχουν επιτύχει πολλούς στόχους και πιστοποιητικά, έχουμε πολλούς πελάτες, πολλές διαταγές, και η επιχείρησή μας σε όλο τον κόσμο, η επιχείρηση εξαγωγής μας βουίζει, όλα τα αποτελέσματα εξαρτώνται από τις ομάδες μας, ισχυρές ομάδες, ενωμένη ομάδα, αήττητες ομάδες.

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

86-21-69900782
Rm.1708/1709, που χτίζουν 2, no.31 Jiatong Rd., πόλη Nanxiang, περιοχή Jiading, Σαγκάη 201802, Κίνα
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε