Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Dingzun Electric&Cable Co.,Ltd
Σπίτι > Προϊόντα > καλώδιο αποζημιώσεων θερμοηλεκτρικών ζευγών >
Τύπων Κ υψηλής θερμοκρασίας μέχρι 1000 βαθμός Sc καλωδίων θερμοηλεκτρικών ζευγών αντισταθμίζοντας
  • Τύπων Κ υψηλής θερμοκρασίας μέχρι 1000 βαθμός Sc καλωδίων θερμοηλεκτρικών ζευγών αντισταθμίζοντας
  • Τύπων Κ υψηλής θερμοκρασίας μέχρι 1000 βαθμός Sc καλωδίων θερμοηλεκτρικών ζευγών αντισταθμίζοντας
  • Τύπων Κ υψηλής θερμοκρασίας μέχρι 1000 βαθμός Sc καλωδίων θερμοηλεκτρικών ζευγών αντισταθμίζοντας
  • Τύπων Κ υψηλής θερμοκρασίας μέχρι 1000 βαθμός Sc καλωδίων θερμοηλεκτρικών ζευγών αντισταθμίζοντας
  • Τύπων Κ υψηλής θερμοκρασίας μέχρι 1000 βαθμός Sc καλωδίων θερμοηλεκτρικών ζευγών αντισταθμίζοντας
  • Τύπων Κ υψηλής θερμοκρασίας μέχρι 1000 βαθμός Sc καλωδίων θερμοηλεκτρικών ζευγών αντισταθμίζοντας
  • Τύπων Κ υψηλής θερμοκρασίας μέχρι 1000 βαθμός Sc καλωδίων θερμοηλεκτρικών ζευγών αντισταθμίζοντας

Τύπων Κ υψηλής θερμοκρασίας μέχρι 1000 βαθμός Sc καλωδίων θερμοηλεκτρικών ζευγών αντισταθμίζοντας

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Dingzun
Πιστοποίηση UL,CE,ISO9001
Αριθμό μοντέλου 11-01
Λεπτομέρειες προιόντος
Όνομα προϊόντων::
ΣΥΡΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗΣ ΘΕΡΜΟΖΕΥΓΚΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ SC
Υλικό αγωγών::
Κράμα
Τύπος:
Στερεά ή λανθάνοντα
Εκτιμημένη θερμοκρασία::
-65℃~+105℃,180℃,200℃,350℃,500℃,1000℃
Εκτιμημένη τάση::
300V/500V
Εφαρμογή::
Φωτισμός
Υλικό μόνωσης::
Λάστιχο
COem:
μπορούμε να παράγουμε οποιαδήποτε σχέδια σας
Δείγμα:
μπορεί να παρέχεται για αξιολόγηση
Επιθεώρηση:
αυστηρό προσωπικό επιθεώρησης και προαγωγή
Υψηλό φως: 

Καλώδιο θερμοστοιχείου τύπου S

,

καλώδιο προέκτασης θερμοστοιχείου SC

,

καλώδιο αντιστάθμισης θερμοστοιχείου SC

Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή

ο τύπος του s είναι ο βασιλιάς των καλωδίων θερμοηλεκτρικών ζευγών, χαρακτηρίζει την άριστες μετρώντας σειρά και την ακρίβεια.

Το θερμοηλεκτρικό ζεύγος τύπων του S είναι ανώτερο από τα άλλα δύο είδη θερμοηλεκτρικού ζεύγους από την άποψη της ακρίβειας και της σταθερότητας. Το θερμοηλεκτρικό ζεύγος τύπων του S έχει τα πλεονεκτήματα της υψηλότερης ακρίβειας, η καλύτερη σταθερότητα, η ευρεία θερμοκρασία που μετρά την περιοχή και τη μακριά ζωή υπηρεσιών στη σειρά θερμοηλεκτρικών ζευγών.

Διαφορά θερμοκρασίας χρήσης:

Το θερμοηλεκτρικό ζεύγος s-τύπων είναι ένα ευγενές θερμοηλεκτρικό ζεύγος μετάλλων, η μέγιστη μακροπρόθεσμη θερμοκρασία χρήσης του θερμοηλεκτρικού ζεύγους είναι 1300℃, η μέγιστη βραχυπρόθεσμη θερμοκρασία χρήσης είναι 1600℃. Το θερμοηλεκτρικό ζεύγος τύπων Κ είναι αυτήν την περίοδο η μεγαλύτερη κατανάλωση φτηνού θερμοηλεκτρικού ζεύγους μετάλλων, η θερμοκρασία χρήσης της είναι -200~1300℃. Ο τύπος Τ είναι επίσης ένα βέλτιστο θερμοηλεκτρικό ζεύγος για τη μέτρηση της χαμηλής θερμοκρασίας του φτηνού μετάλλου. Η θερμοκρασία υπηρεσιών της είναι -200~350℃.

Διαφορές στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες:

Το θερμοηλεκτρικό ζεύγος s-τύπων έχει την καλή χημική εκτέλεση, τη θερμοηλεκτρική πιθανή σταθερότητα και την καλή αντίσταση οξείδωσης υψηλής θερμοκρασίας, κατάλληλος για την οξείδωση και την αδρανή ατμόσφαιρα. Το θερμοηλεκτρικό ζεύγος τύπων Κ δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα σε υψηλής θερμοκρασίας για τη μειώνοντας ή μειώνοντας, εναλλασσόμενη οξείδωσης ατμόσφαιρα θείου, και κενό, και δεν συστήνεται για την αδύνατη ατμόσφαιρα οξείδωσης. Ο θετικός χαλκός του θερμοηλεκτρικού ζεύγους τ-τύπων έχει τη φτωχή αντίσταση οξείδωσης σε υψηλής θερμοκρασίας, έτσι το ανώτερο όριο της θερμοκρασίας χρησιμοποιούμενης είναι περιορισμένο

Άρθρο αριθ. Βαθμολόγηση αριθ. θερμοηλεκτρικών ζευγών. Κράμα Βαφή στρώματος μόνωσης
Θετικός Αρνητικός Θετικός Αρνητικός
Sc S SPC SNC Κόκκινος Πράσινος

Τμήμα (χιλ.2) Ενιαίος αγωγός Πολυ πυρήνας Πάχος μόνωσης (χιλ.)

Σακάκι

Πάχος (χιλ.)

Αγωγός αριθ. Ενιαίος αγωγός Dia (χιλ.) Αγωγός αριθ. Ενιαίος αγωγός Dia (χιλ.)
0,2 1 0,50 7 0,20 0,40 0,30
0,5 1 0,80 7 0,30 0,40 0,30
1.0 1 1.13 7 0,43 0,40 0,30
1.5 1 1.37 7 0,52 0,40 0,30
2.5 1 1.76 19 0,41 0,40 0,30

Το ειδικές ηλεκτρικές καλώδιο της Σαγκάη Dingzun και η Co. καλωδίων, ΕΠΕ ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας καθιερώθηκαν το 2005, η οποία συμμετείχε στην ειδική έρευνα καλωδίων και καλωδίων, ανάπτυξη, σχέδιο, κατασκευή.

Το ειδικές ηλεκτρικές καλώδιο της Σαγκάη Dingzun και η Co. καλωδίων, ΕΠΕ έχουν την ισχυρή τεχνική δύναμη, υπάρχον προσωπικό 132 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των ανώτερων τίτλων του επαγγελματικού και τεχνικού προσωπικού 26 άνθρωποι, με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεών μας. Καταλαβαίνουμε τα τεχνικά πρότυπα και τα πρότυπα παραγωγής του καλωδίου και του καλωδίου των διάφορων χωρών στον κόσμο, μπορούν να σχεδιάσουν και να παραγάγουν 6 κατηγορίες, περισσότερες από 800 τύποι και προδιαγραφές του καλωδίου και του καλωδίου. Η ετήσια παραγωγή φθάνει σε 70 εκατομμύριο μέτρα. Τα κύρια προϊόντα είναι υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικό καλώδιο και καλώδιο, ανθεκτικό καλώδιο και καλώδιο υψηλής τάσης, προστατευμένο καλώδιο, ομοαξονικό καλώδιο, καλώδιο αποζημιώσεων θερμοηλεκτρικών ζευγών και άλλα ειδικά καλώδιο και καλώδιο. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στις αεροδιαστημικές, ηλεκτρονικές συσκευές, την ενοργάνωση, τη μεταλλουργία και τις χημικές βιομηχανίες, ειδικά για την υψηλής θερμοκρασίας, χαμηλή θερμοκρασία, το ισχυρό όξινο, ισχυρό αλκαλικό, υψηλό πετρέλαιο, την ισχυρή ακτινοβολία και άλλο σκληρό εργασιακό περιβάλλον.

Αυτήν την περίοδο η επιχείρησή μας διοργανώνει δύο εργαστήρια παραγωγής, σχεδόν 5000 τετραγωνικά μέτρα του διαστήματος παραγωγής, που εξοπλίζονται με 18 γραμμές παραγωγής των διάφορων τύπων, 156 άλλος βοηθητικός εξοπλισμός παραγωγής, εξοπλισμός δοκιμής 48, συμπεριλαμβανομένου του ευθύγραμμου εξοπλισμού δοκιμής 36. Η πλήρης ποιότητα των προϊόντων ασφαλίστρου εγγύησης εξεταστικού εξοπλισμού, εν τω μεταξύ ισχυρή ικανότητα παραγωγής εξασφαλίζει έγκαιρη παράδοση διαταγής.

Η επιχείρηση έχει περάσει ISO9001: η διεθνής ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του 2015 πιστοποίηση, τα προϊόντα μας έχει περάσει την υποχρεωτική πιστοποίηση Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας στην Κίνα, πιστοποίηση UL στις Ηνωμένες Πολιτείες, πιστοποίηση CE στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και τα προϊόντα μας πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, την Ιαπωνία και άλλες χώρες και περιοχές. Η πιστοποίηση συστημάτων, η πιστοποίηση ασφάλειας προϊόντων και ο σφαιρικός έπαινος πελατών μας αποδεικνύουν ότι τα προϊόντα μας είναι αξιόπιστα. Επιπλέον, το καλώδιο και το καλώδιο παράγουμε την επίσης περασμένη δοκιμή RoHS, σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προστατεύουμε το κοινό πράσινο σπίτι μας μαζί με σας.

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, μπορούμε επίσης να κάνουμε το σχέδιο συνήθειας, παραγωγή, για να καλύψουμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις πελατών του καλωδίου και του καλωδίου, ή σύμφωνα με τα κατασκευαστικά σχέδια πελατών για να κάνουμε την προσαρμογή προϊόντων.

Η βάση παραγωγής μας βρίσκεται στη Σαγκάη, η μεγαλύτερη εμπορική πόλη στην Κίνα, η οποία μπορεί γρήγορα και βολικά να φθάσει σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Τύπων Κ υψηλής θερμοκρασίας μέχρι 1000 βαθμός Sc καλωδίων θερμοηλεκτρικών ζευγών αντισταθμίζοντας 0

Τύπων Κ υψηλής θερμοκρασίας μέχρι 1000 βαθμός Sc καλωδίων θερμοηλεκτρικών ζευγών αντισταθμίζοντας 1

Τύπων Κ υψηλής θερμοκρασίας μέχρι 1000 βαθμός Sc καλωδίων θερμοηλεκτρικών ζευγών αντισταθμίζοντας 2

Συνιστώμενα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

86-21-69900782
Rm.1708/1709, που χτίζουν 2, no.31 Jiatong Rd., πόλη Nanxiang, περιοχή Jiading, Σαγκάη 201802, Κίνα
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε