Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Dingzun Electric&Cable Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Περιπτώσεις
>
Shanghai Dingzun Electric&Cable Co.,Ltd Πιό πρόσφατη περίπτωση επιχείρησης περίπου Γύρος εργοστασίων πελατών του Ουζμπεκιστάν
Αφήστε ένα μήνυμα

Γύρος εργοστασίων πελατών του Ουζμπεκιστάν

2023-04-12

Πιό πρόσφατη περίπτωση επιχείρησης περίπου Γύρος εργοστασίων πελατών του Ουζμπεκιστάν

Apr.3, πήραμε την πρώτη oversea επίσκεψη πελατών μετά από την πανδημία, και ελπίζουμε ότι φέτος σε περισσότερους πελάτες θα επισκεφτεί το εργοστάσιό μας.

Αυτός ο πελάτης κατασκευάζει τον ανελκυστήρα κατασκευής,
Και ψάχνοντας την αντικατάσταση για το γερμανικό καλώδιο. Το καλώδιο γίνεται από τη σιλικόνη, και με το σκοινί ενίσχυσης Kevlar. Το καλώδιο θα είναι ανοικτό στην ανάγκη αέρα έτσι να είναι ανθεκτική και αντίσταση κρύου/θερμότητας. Του παρουσιάσαμε πλήρη γραμμή παραγωγής καλωδίων σιλικόνης από την πρώτη ύλη, ίνα Kevlar, μέχρι το παράγοντας καλώδιο.

τελευταία εταιρεία περί Γύρος εργοστασίων πελατών του Ουζμπεκιστάν  0
Συζητήσαμε πώς να υπολογίσουμε το βάρος αξιώματος για το σκοινί Kevlar, πώς να πλέξουμε την ίνα Kevlar για να πάρουμε την ακραία ενίσχυση. Ελέγχουμε επίσης το φύλλο στοιχείων με τα πρότυπα ouflex (Γερμανία), μεταφράζουμε τα γερμανικά πρότυπα στα αγγλικά.

Κατόπιν, πήγαμε στο ξενοδοχείο του και ελέγχουμε κάποιο υλικό και αποφασίζουμε τον περαιτέρω διορισμό στην έκθεση καντονίου.
Με τη νέα κατασκευή στη μέση Ασία, αισθανόμαστε ότι υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για μας να αναπτύξουμε αυτήν την καινούργια αγορά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

86-21-69900782
Rm.1708/1709, που χτίζουν 2, no.31 Jiatong Rd., πόλη Nanxiang, περιοχή Jiading, Σαγκάη 201802, Κίνα
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε