Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Dingzun Electric&Cable Co.,Ltd
Σπίτι > Προϊόντα > Πολυ προστατευμένο πυρήνας καλώδιο >
Πολυ προστατευμένο πυρήνας καλώδιο ελέγχου SIHF GLP για το φωτισμό
  • Πολυ προστατευμένο πυρήνας καλώδιο ελέγχου SIHF GLP για το φωτισμό
  • Πολυ προστατευμένο πυρήνας καλώδιο ελέγχου SIHF GLP για το φωτισμό
  • Πολυ προστατευμένο πυρήνας καλώδιο ελέγχου SIHF GLP για το φωτισμό
  • Πολυ προστατευμένο πυρήνας καλώδιο ελέγχου SIHF GLP για το φωτισμό
  • Πολυ προστατευμένο πυρήνας καλώδιο ελέγχου SIHF GLP για το φωτισμό
  • Πολυ προστατευμένο πυρήνας καλώδιο ελέγχου SIHF GLP για το φωτισμό
  • Πολυ προστατευμένο πυρήνας καλώδιο ελέγχου SIHF GLP για το φωτισμό
  • Πολυ προστατευμένο πυρήνας καλώδιο ελέγχου SIHF GLP για το φωτισμό

Πολυ προστατευμένο πυρήνας καλώδιο ελέγχου SIHF GLP για το φωτισμό

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Dingzun
Πιστοποίηση UL,CE,ISO9001
Αριθμό μοντέλου 12-07
Λεπτομέρειες προιόντος
Όνομα προϊόντων::
DJYP3VRP ΠΟΛΥ ΣΥΝΘΕΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΥΡΗΝΩΝ
Υλικό αγωγών::
Χαλκός υψηλής αγνότητας
Υλικό μόνωσης::
Ειδική αντοχή
Εκτιμημένη θερμοκρασία::
-15℃~+105℃
Εκτιμημένη τάση::
300V/500V
Εφαρμογή:
Φωτισμός
Τύπος:
συμπαγές και λανθάνον
COem:
μπορούμε να παράγουμε οποιαδήποτε σχέδια σας
Δείγμα:
μπορεί να παρέχεται για αξιολόγηση
Επιθεώρηση:
αυστηρό προσωπικό επιθεώρησης και προαγωγή
Υψηλό φως: 

Ανάβοντας πολυ προστατευμένο πυρήνας καλώδιο

,

Χαλκός δύο προστατευμένο πυρήνας καλώδιο

,

Πολυ προστατευμένο πυρήνας καλώδιο ενοργάνωσης

Περιγραφή προϊόντων

Λεπτομέρειες: SIHF GLP

DingZun καλωδίων της Κίνας κατασκευαστών σύνθετο καλώδιο πυρήνων συνήθειας DJYP3VRP πολυ για την ενοργάνωση

μόνο η εικόνα αυτού του πολυ καλωδίου πυρήνων μπορεί να οδηγήσει σε μια τέχνη κατασκευής καλωδίων, είναι τέλειος κύριος. Δεδομένου ότι ο πελάτης χρειάζεται μια πολυ λειτουργία γουνών καλωδίων τηλεχειρισμού, Dingzun σχεδίασε κάθε ανάγκη καλωδίων μετάδοσης σημάτων μια ταινία φύλλων αλουμινίου αλουμινίου που τυλίγει όχι μόνο sperate το μεμονωμένο καλώδιο για την παρέμβαση αλλά και προστατεύει το integrety του διάφορου αγωγού. σχεδιάσαμε αυτό το ειδικό καλώδιο για μια ομάδα παγκόσμιου δευτερεύουσα τοπ 500 stell. έτσι το εργασιακό περιβάλλον είναι ένας μούστος που εξετάζεται, το pleease βρίσκει ότι βάζουμε sopper την οθόνη πλεξίματος καλωδίων ως προστατευτικό κάλυμμα, για να εγγυηθούμε τη μηά απώλεια της επικοινωνίας.

Τεχνικές παράμετροι

Εκτιμημένη θερμοκρασία: - 15℃∽+105℃

Εκτιμημένη τάση: 300V/500V

Αγωγός: Χαλκός υψηλής αγνότητας

Μόνωση: Ειδική αντοχή

Εσωτερικό προστατευτικό υλικό: Ειδική αντοχή

Ασπίδα: Χαλκός υψηλής αγνότητας

Σακάκι: Ειδική αντοχή

Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Διπλός αγωγών που προσαράσσουν + τύλιγμα καλωδίων αποξηράνσεων που προστατεύεται χωριστά, πιό ομαλά για την επικοινωνία σημάτων

Εφαρμογή: Ηλεκτρονική βιομηχανία, μηχανήματα, κατασκευή ανυψωτικού εξοπλισμού και σκαφών, ορυχείο, κτήριο και μεταφορά, νέος πόρος ενέργειας κ.λπ.

Τμήμα

(χιλ.2)

Αγωγός κανένα /mm

Avg.Insulation πάχος

(χιλ.)

Αφαιρέστε τον πυρήνα το αριθ. Πάχος σακακιών (χιλ.)

Μέγιστη αντίσταση

20℃

(≤Ω/km)

0,50 16/0.20 ≥0.4 ≥2Core ≥0.6 39.0
0,75 42/0.15 26.0
1.0 32/0.20 19.50
1.5 30/0.25 13.30
2.5 49/0.25 7.98
4 56/0.30 4.95
6 84/0.30 3.30
Παρατηρήσεις: ικανός να παραγάγει σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη

Το ειδικές ηλεκτρικές καλώδιο της Σαγκάη Dingzun και η Co. καλωδίων, ΕΠΕ ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας καθιερώθηκαν το 2005, η οποία συμμετείχε στην ειδική έρευνα καλωδίων και καλωδίων, ανάπτυξη, σχέδιο, κατασκευή.

Το ειδικές ηλεκτρικές καλώδιο της Σαγκάη Dingzun και η Co. καλωδίων, ΕΠΕ έχουν την ισχυρή τεχνική δύναμη, υπάρχον προσωπικό 132 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των ανώτερων τίτλων του επαγγελματικού και τεχνικού προσωπικού 26 άνθρωποι, με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεών μας. Καταλαβαίνουμε τα τεχνικά πρότυπα και τα πρότυπα παραγωγής του καλωδίου και του καλωδίου των διάφορων χωρών στον κόσμο, μπορούν να σχεδιάσουν και να παραγάγουν 6 κατηγορίες, περισσότερες από 800 τύποι και προδιαγραφές του καλωδίου και του καλωδίου. Η ετήσια παραγωγή φθάνει σε 70 εκατομμύριο μέτρα. Τα κύρια προϊόντα είναι υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικό καλώδιο και καλώδιο, ανθεκτικό καλώδιο και καλώδιο υψηλής τάσης, προστατευμένο καλώδιο, ομοαξονικό καλώδιο, καλώδιο αποζημιώσεων θερμοηλεκτρικών ζευγών και άλλα ειδικά καλώδιο και καλώδιο. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στις αεροδιαστημικές, ηλεκτρονικές συσκευές, την ενοργάνωση, τη μεταλλουργία και τις χημικές βιομηχανίες, ειδικά για την υψηλής θερμοκρασίας, χαμηλή θερμοκρασία, το ισχυρό όξινο, ισχυρό αλκαλικό, υψηλό πετρέλαιο, την ισχυρή ακτινοβολία και άλλο σκληρό εργασιακό περιβάλλον.

Αυτήν την περίοδο η επιχείρησή μας διοργανώνει δύο εργαστήρια παραγωγής, σχεδόν 5000 τετραγωνικά μέτρα του διαστήματος παραγωγής, που εξοπλίζονται με 18 γραμμές παραγωγής των διάφορων τύπων, 156 άλλος βοηθητικός εξοπλισμός παραγωγής, εξοπλισμός δοκιμής 48, συμπεριλαμβανομένου του ευθύγραμμου εξοπλισμού δοκιμής 36. Η πλήρης ποιότητα των προϊόντων ασφαλίστρου εγγύησης εξεταστικού εξοπλισμού, εν τω μεταξύ ισχυρή ικανότητα παραγωγής εξασφαλίζει έγκαιρη παράδοση διαταγής.

Η επιχείρηση έχει περάσει ISO9001: η διεθνής ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του 2015 πιστοποίηση, τα προϊόντα μας έχει περάσει την υποχρεωτική πιστοποίηση Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας στην Κίνα, πιστοποίηση UL στις Ηνωμένες Πολιτείες, πιστοποίηση CE στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και τα προϊόντα μας πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, την Ιαπωνία και άλλες χώρες και περιοχές. Η πιστοποίηση συστημάτων, η πιστοποίηση ασφάλειας προϊόντων και ο σφαιρικός έπαινος πελατών μας αποδεικνύουν ότι τα προϊόντα μας είναι αξιόπιστα. Επιπλέον, το καλώδιο και το καλώδιο παράγουμε την επίσης περασμένη δοκιμή RoHS, σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προστατεύουμε το κοινό πράσινο σπίτι μας μαζί με σας.

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, μπορούμε επίσης να κάνουμε το σχέδιο συνήθειας, παραγωγή, για να καλύψουμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις πελατών του καλωδίου και του καλωδίου, ή σύμφωνα με τα κατασκευαστικά σχέδια πελατών για να κάνουμε την προσαρμογή προϊόντων.

Η βάση παραγωγής μας βρίσκεται στη Σαγκάη, η μεγαλύτερη εμπορική πόλη στην Κίνα, η οποία μπορεί γρήγορα και βολικά να φθάσει σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Το καλώδιο Dingzun που συνδέει ολόκληρο τον κόσμο, που ξεχυμένος σαν θάλασσα η δύναμη, που μεταφέρει το σήμα συνεργασίας, μοιράζεται τις ευκαιρίες και το μέλλον.

Πολυ προστατευμένο πυρήνας καλώδιο ελέγχου SIHF GLP για το φωτισμό 0

Συνιστώμενα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

86-21-69900782
Rm.1708/1709, που χτίζουν 2, no.31 Jiatong Rd., πόλη Nanxiang, περιοχή Jiading, Σαγκάη 201802, Κίνα
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε