Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Dingzun Electric&Cable Co.,Ltd
Σπίτι > Προϊόντα > Καλώδιο οργάνων πολλαπλών ζευγών >
3 προστατευμένο καλώδιο αισθητήρων ενοργάνωσης ζευγαριού καλώδιο
  • 3 προστατευμένο καλώδιο αισθητήρων ενοργάνωσης ζευγαριού καλώδιο
  • 3 προστατευμένο καλώδιο αισθητήρων ενοργάνωσης ζευγαριού καλώδιο
  • 3 προστατευμένο καλώδιο αισθητήρων ενοργάνωσης ζευγαριού καλώδιο
  • 3 προστατευμένο καλώδιο αισθητήρων ενοργάνωσης ζευγαριού καλώδιο

3 προστατευμένο καλώδιο αισθητήρων ενοργάνωσης ζευγαριού καλώδιο

Τόπος καταγωγής Σαγγάη
Μάρκα dingzun
Πιστοποίηση ul
Αριθμό μοντέλου ζ-90
Λεπτομέρειες προιόντος
Εμπορικό σήμα:
Ντινγκζούν
C/O:
Κίνα
Αγωγός:
ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΧΑΛΚΟΣ
Προσαραγμένος:
Προσαραγμένος
Κατασκευή:
42/0.08
Μόνωση:
FEP
Εκτιμημένη θερμοκρασία:
-60℃-200℃
Εκτιμημένη τάση:
300/500V
Ασπίδα:
ΧΑΛΚΟΣ ΠΟΥ ΠΛΕΚΕΤΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ
MOQ:
500m
Εφαρμογή:
ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Υψηλό φως: 

Πολυ καλώδιο αισθητήρων ζευγαριού προστατευμένο όργανο

,

3 προστατευμένο ζευγάρι καλώδιο αισθητήρων

,

Πλεγμένο πολυ καλώδιο οργάνων ζευγαριού

Περιγραφή προϊόντων

Ζ-90
Περιγραφή: 3 ζευγάρι έστριψε το προστατευμένο καλώδιο ζευγαριού ενοργάνωσης πολυ

Λεπτομέρειες:
Αγωγός: καλυμμένος ασήμι χαλκός
Κατασκευή: 42/0.08
Μόνωση: FEP
Ζευγάρια: 3
Στριμμένος: ναι
Ασπίδα: SPC που πλέκεται
Σακάκι: FEP
Εκτιμημένη θερμοκρασία: -60℃-+200℃
Εκτιμημένη τάση: 24V
Τύπος: καλώδιο σημάτων κάτω από υψηλής θερμοκρασίας
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Έξοχο λεπτό καλώδιο που προσαράσσουν
Εξαιρετικά μαλακός
Καλυμμένος ασήμι αγωγός χαλκού
Αντίσταση θερμότητας
Μην επισημάνετε καμία απώλεια
Μόνωση FEP για να ελαχιστοποιήσει την εξωτερική διάμετρο
Εισαγωγή: 3 ζευγάρι έστριψε το προστατευμένο καλώδιο πολυ-ζευγαριού ενοργάνωσης με σκοπό να υπερέχει στην απαίτηση των περιβαλλόντων, ιδιαίτερα υπό τους υψηλής θερμοκρασίας όρους. Αυτό το καλώδιο εξασφαλίζει αξιόπιστη μετάδοση σημάτων προσφέροντας την εξαιρετικές απόδοση και τη διάρκεια.

Ο αγωγός του καλωδίου ζ-90 κατασκευάζεται από επαργυρωμένο χαλκό, που παρέχει την άριστες αγωγιμότητα και την ακεραιότητα σημάτων. Με μια κατασκευή 42/0.08, ο αγωγός καλωδίων αποτελείται από τα έξοχα λεπτά καλώδια, επιτρέποντας την αποδοτική μετάδοση σημάτων και ελαχιστοποιώντας την απώλεια σημάτων.

Το καλώδιο χαρακτηρίζει τρία ζευγάρια που είναι στριμμένα μαζί, το οποίο βοηθά να μειώσει τη λογομαχία και την ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση, που εξασφαλίζει καθαρή και σαφή μετάδοση σημάτων. Τα ζευγάρια προστατεύονται με ένα πλεγμένο στρώμα φιαγμένο από επαργυρωμένο χαλκό (SPC), παρέχοντας την ανώτερη προστασία ενάντια στην εξωτερική ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση.

Η μόνωση του καλωδίου ζ-90 αποτελείται από FEP (φθοριωμένο προπυλένιο αιθυλενίου), ένα υψηλής απόδοσης υλικό γνωστός για τις εξαιρετικές ηλεκτρικές ιδιότητές της και αντίσταση στη θερμότητα. Η μόνωση FEP όχι μόνο παρέχει την άριστη ηλεκτρική μόνωση αλλά και βοηθά να ελαχιστοποιήσει την εξωτερική διάμετρο του καλωδίου, που καθιστά το συμπαγέστερο και ευκολότερο να χειριστεί κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.

Το σακάκι του καλωδίου αποτελείται επίσης από FEP, εξασφαλίζοντας περαιτέρω προστασία ενάντια στους περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως τα άκρα θερμοκρασίας και η χημική έκθεση. Το σακάκι FEP παρέχει τη διάρκεια και την αντίσταση στο γδάρσιμο, που καθιστά το καλώδιο κατάλληλο για τις τραχιές εφαρμογές.

Με μια εκτιμημένη σειρά θερμοκρασίας -60℃ σε +200℃, το καλώδιο ζ-90 σχεδιάζεται για να αντισταθεί τις ακραίες θερμοκρασίες. Κατασκευάζεται συγκεκριμένα για τις εφαρμογές που απαιτούν τη μετάδοση σημάτων υπό τους υψηλής θερμοκρασίας όρους, που εξασφαλίζουν αξιόπιστη απόδοση ακόμη και στην πρόκληση των περιβαλλόντων.

Το καλώδιο εκτιμάται για μια τάση 24V, που καθιστά την κατάλληλη για τις διάφορες χαμηλής τάσης εφαρμογές. Είναι ιδανικό για τη χρήση στα συστήματα ενοργάνωσης, τα κυκλώματα ελέγχου, και άλλες εφαρμογές μετάδοσης σημάτων που απαιτούν την υψηλές αξιοπιστία και την απόδοση.

Τα ζ-90 κύρια χαρακτηριστικά του καλωδίου περιλαμβάνουν την έξοχη λεπτή προσαραγμένη καλώδιο κατασκευή του, η οποία επιτρέπει την αποδοτική μετάδοση σημάτων, και το εξαιρετικά-μαλακό και εύκαμπτο σχέδιό της, που επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση και που καθοδηγεί. Ο επαργυρωμένος αγωγός χαλκού εξασφαλίζει την υψηλές αγωγιμότητα και την ακεραιότητα σημάτων, ενώ η μόνωση και το προστατευτικό κάλυμμα FEP παρέχουν την άριστη προστασία ενάντια στην εξωτερική παρέμβαση.

τα ζ-90 είναι ένα καλώδιο τοπ--ο-γραμμών που προσφέρει την εξαιρετικές απόδοση, τη διάρκεια, και την αντίσταση θερμότητας. Η έξοχη λεπτή κατασκευή καλωδίων, η εξαιρετικά-μαλακή ευελιξία της, και η μόνωση FEP συμβάλλουν στην αποδοτικές μετάδοση σημάτων και την ευκολία της εγκατάστασης. Εμπιστευθείτε το καλώδιο ζ-90 για να παραδώσετε την αξιόπιστη ακεραιότητα απόδοσης και σημάτων στα υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντα και τις κρίσιμες εφαρμογές μετάδοσης σημάτων.

3 προστατευμένο καλώδιο αισθητήρων ενοργάνωσης ζευγαριού καλώδιο 0

Συνιστώμενα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

86-21-69900782
Rm.1708/1709, που χτίζουν 2, no.31 Jiatong Rd., πόλη Nanxiang, περιοχή Jiading, Σαγκάη 201802, Κίνα
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε