Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Dingzun Electric&Cable Co.,Ltd
Σπίτι > Προϊόντα > Προστατευμένο καλώδιο αισθητήρων >
4core ασημένιο προστατευμένο χαλκός καλώδιο αισθητήρων
  • 4core ασημένιο προστατευμένο χαλκός καλώδιο αισθητήρων
  • 4core ασημένιο προστατευμένο χαλκός καλώδιο αισθητήρων
  • 4core ασημένιο προστατευμένο χαλκός καλώδιο αισθητήρων
  • 4core ασημένιο προστατευμένο χαλκός καλώδιο αισθητήρων

4core ασημένιο προστατευμένο χαλκός καλώδιο αισθητήρων

Τόπος καταγωγής Σαγγάη
Μάρκα dingzun
Πιστοποίηση ul
Αριθμό μοντέλου ζ-101
Λεπτομέρειες προιόντος
Εμπορικό σήμα:
Ντινγκζούν
C/O:
Κίνα
Αγωγός:
ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΧΑΛΚΟΣ
Προσαραγμένος:
Προσαραγμένος
Κατασκευή:
0.2mm2
Μόνωση:
FEP
Εκτιμημένη θερμοκρασία:
-60℃-180℃
Εκτιμημένη τάση:
300/500V
Ασπίδα:
ΧΑΛΚΟΣ ΠΟΥ ΠΛΕΚΕΤΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ
MOQ:
500m
Εφαρμογή:
Αισθητήρας
Υψηλό φως: 

Προστατευμένο καλώδιο 0.2mm2 αισθητήρων

,

Προστατευμένο καλώδιο αισθητήρων Fep μόνωση

,

Ασημένιο προστατευμένο χαλκός καλώδιο σιλικόνης

Περιγραφή προϊόντων

Ζ-101

Περιγραφή: 4core ασημένιο προστατευμένο χαλκός καλώδιο αισθητήρων

Λεπτομέρειες:
Αγωγός: Καλυμμένος ασήμι χαλκός
Κατασκευή: 0.2mm2
Πυρήνες: 4
Μόνωση: FEP
Ασπίδα: SPC που πλέκεται
Σακάκι: Σιλικόνη
O.D.: 5.2mm
Τύπος: πολυ καλώδιο σημάτων πυρήνων

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
Έξοχο λεπτό καλώδιο
Εξαιρετικά εύκαμπτος
Λεπτή εξωτερική διάμετρος
Άριστη απόδοση ασπίδων

ο ασημένιος χαλκός 4 πυρήνων προστάτευσε το καλώδιο αισθητήρων, σχεδίασε ειδικά για να καλύψει τις αυστηρές απαιτήσεις των εφαρμογών αισθητήρων όπου η αξιόπιστες μετάδοση και η προστασία σημάτων είναι κρίσιμες.

Αυτό το καλώδιο χαρακτηρίζει έναν αγωγό φιαγμένο από επαργυρωμένο χαλκό, ο οποίος εξασφαλίζει την ανώτερες αγωγιμότητα και την ακεραιότητα σημάτων. Με μια κατασκευή 0.2mm ², ο αγωγός καλωδίων σχεδιάζεται για να χειριστεί τα ακριβή και ευαίσθητα σήματα που παράγονται από τους αισθητήρες, επιτρέποντας την ακριβή μετάδοση στοιχείων.

Οι 4 πυρήνες σε αυτό το καλώδιο παρέχουν την ευελιξία και τη μεταβλητότητα για τις εφαρμογές πολυαισθητήρων. Εάν πρέπει να συνδέσετε τους αισθητήρες θερμοκρασίας, οι αισθητήρες πίεσης, ή άλλοι τύποι αισθητήρων, αυτό το καλώδιο προσφέρουν την ευκολία των πολλαπλάσιων πυρήνων μέσα σε ένα ενιαίο καλώδιο, που απλοποιεί την οργάνωσή σας καλωδίωσης και μείωση του χρόνου εγκαταστάσεων.

Για να εξασφαλίσει βέλτιστη απόδοση μόνωσης, αυτό το καλώδιο χρησιμοποιεί τη μόνωση FEP (φθοριωμένο προπυλένιο αιθυλενίου). FEP είναι γνωστό για τις εξαιρετικές ηλεκτρικές ιδιότητες και την αντίστασή του στη θερμότητα, που παρέχει την αξιόπιστη μόνωση και που προστατεύει τα σήματα από την εξωτερική παρέμβαση.

Για το ενισχυμένο προστατευτικό κάλυμμα ενάντια στην ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση, αυτό το καλώδιο είναι εξοπλισμένο με μια πλεγμένη ασπίδα φιαγμένη από επαργυρωμένο χαλκό (SPC). Η πλεγμένη SPC ασπίδα μειώνει αποτελεσματικά την εξωτερική ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση, που εξασφαλίζει την ακεραιότητα των σημάτων αισθητήρων και που ελαχιστοποιεί το θόρυβο και τις διαταραχές.

Το σακάκι αυτού του καλωδίου αποτελείται από τη σιλικόνη, ένα ιδιαίτερα εύκαμπτο και ανθεκτικό υλικό. Το σακάκι σιλικόνης προσφέρει την άριστη αντίσταση στο γδάρσιμο, τις χημικές ουσίες, και τις ακραίες θερμοκρασίες, που παρέχουν την αξιόπιστη προστασία για το καλώδιο και τα εσωτερικά συστατικά του. Με μια λεπτή εξωτερική διάμετρο 5.2mm, αυτό το καλώδιο σχεδιάζεται για να αρμόσει στα σφιχτά διαστήματα και να διευκολύνει την εύκολη εγκατάσταση.

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του καλωδίου περιλαμβάνουν την έξοχη λεπτή κατασκευή καλωδίων του, που επιτρέπουν την αποδοτική μετάδοση σημάτων και τις ακριβείς αναγνώσεις αισθητήρων, και το εξαιρετικά-εύκαμπτο σχέδιό του, το οποίο επιτρέπει στην εύκολες δρομολόγηση και την εγκατάσταση στα περιορισμένα διαστήματα. Η λεπτή εξωτερική διάμετρος του καλωδίου το καθιστά ιδανικό για τις εφαρμογές όπου το διάστημα είναι περιορισμένο, επιτρέποντας μια καθαρή και οργανωμένη εγκατάσταση.

Γενικά, 4 μας αφαιρούν τον πυρήνα την ασημένια προστατευμένη χαλκός αισθητήρων καλωδίων απόδοση, την ευελιξία, και την προστασία προσφορών εξαιρετική. Με έναν επαργυρωμένο αγωγό χαλκού, μόνωση FEP, το SPC έπλεξε την ασπίδα, και το σακάκι σιλικόνης, αυτό το καλώδιο εξασφαλίζει την αξιόπιστη μετάδοση σημάτων και την άριστη προστασία ενάντια στην εξωτερική παρέμβαση. Η έξοχη λεπτή κατασκευή καλωδίων, η εξαιρετικά-ευελιξία, και η λεπτή εξωτερική διάμετρός της το κάνουν την τέλεια επιλογή για τις εφαρμογές αισθητήρων που απαιτούν την ακρίβεια, τη διάρκεια, και την αποδοτική εγκατάσταση. Εμπιστοσύνη στο καλώδιό μας για να παρέχει σε σας την αξιοπιστία και την απόδοση που απαιτούνται για τις multi-core ανάγκες καλωδίωσης αισθητήρων σας.

4core ασημένιο προστατευμένο χαλκός καλώδιο αισθητήρων 0

Συνιστώμενα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

86-21-69900782
Rm.1708/1709, που χτίζουν 2, no.31 Jiatong Rd., πόλη Nanxiang, περιοχή Jiading, Σαγκάη 201802, Κίνα
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε