Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Dingzun Electric&Cable Co.,Ltd
Σπίτι > Προϊόντα > Πολυ προστατευμένο πυρήνας καλώδιο >
4 εύκαμπτο καλώδιο ελέγχου σιλικόνης πυρήνων
  • 4 εύκαμπτο καλώδιο ελέγχου σιλικόνης πυρήνων
  • 4 εύκαμπτο καλώδιο ελέγχου σιλικόνης πυρήνων
  • 4 εύκαμπτο καλώδιο ελέγχου σιλικόνης πυρήνων
  • 4 εύκαμπτο καλώδιο ελέγχου σιλικόνης πυρήνων

4 εύκαμπτο καλώδιο ελέγχου σιλικόνης πυρήνων

Τόπος καταγωγής Σαγγάη
Μάρκα dingzun
Πιστοποίηση ul
Αριθμό μοντέλου ζ-83a
Λεπτομέρειες προιόντος
Εμπορικό σήμα:
Ντινγκζούν
C/O:
Κίνα
Αγωγός:
ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΧΑΛΚΟΣ
Προσαραγμένος:
Προσαραγμένος
Κατασκευή:
154/0.08
Μόνωση:
FEP
Εκτιμημένη θερμοκρασία:
-60℃-180℃
Εκτιμημένη τάση:
300/500V
Ασπίδα:
ΧΑΛΚΟΣ ΠΟΥ ΠΛΕΚΕΤΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ
MOQ:
500m
Εφαρμογή:
καλώδιο σημάτων
Υψηλό φως: 

4 εύκαμπτο καλώδιο ελέγχου σιλικόνης πυρήνων

,

Εύκαμπτο πολυ προστατευμένο πυρήνας καλώδιο

,

Προσαραγμένο εύκαμπτο καλώδιο ελέγχου σιλικόνης

Περιγραφή προϊόντων

Ζ-83A

Περιγραφή: εύκαμπτο καλώδιο ελέγχου σιλικόνης 4 πυρήνων

Λεπτομέρειες:
Αγωγός: Καλυμμένος ασήμι χαλκός
Κατασκευή: 154/0.08
Πυρήνες: 4
Μόνωση: FEP
Ασπίδα: SPC που πλέκεται
Σακάκι: Σιλικόνη
O.D.: 7.2mm
Τύπος: πολυ καλώδιο σημάτων πυρήνων

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
Έξοχο λεπτό καλώδιο
Εξαιρετικά εύκαμπτος
Μικρή εξωτερική διάμετρος
Άριστη απόδοση ασπίδων

Εισάγοντας υψηλής ποιότητας 4 μας αφαιρέστε τον πυρήνα το εύκαμπτο καλώδιο ελέγχου σιλικόνης, με σκοπό να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των διάφορων εφαρμογών όπου η ευελιξία, η διάρκεια, και η αξιόπιστη μετάδοση σημάτων είναι ουσιαστικές.

Αυτό το καλώδιο χαρακτηρίζει έναν αγωγό φιαγμένο από επαργυρωμένο χαλκό, εξασφαλίζοντας την άριστες αγωγιμότητα και την ακεραιότητα σημάτων. Με μια κατασκευή 154/0.08, ο αγωγός καλωδίων αποτελείται από τα έξοχα λεπτά καλώδια, επιτρέποντας την αποδοτική μετάδοση σημάτων και ελαχιστοποιώντας την απώλεια σημάτων.

Οι 4 πυρήνες σε αυτό το καλώδιο παρέχουν την ευελιξία και τη μεταβλητότητα για τις για πολλές χρήσεις εφαρμογές. Εάν πρέπει να διαβιβάσετε τα σήματα, ο εξοπλισμός ελέγχου, ή οι συσκευές δύναμης, αυτό το καλώδιο προσφέρει την ευκολία των πολλαπλάσιων πυρήνων μέσα σε ένα ενιαίο καλώδιο, που απλοποιεί την οργάνωση καλωδίωσής σας.

Για να εξασφαλίσει βέλτιστη απόδοση μόνωσης, αυτό το καλώδιο χρησιμοποιεί τη μόνωση FEP (φθοριωμένο προπυλένιο αιθυλενίου). FEP είναι γνωστό για τις εξαιρετικές ηλεκτρικές ιδιότητες και την αντίστασή του στη θερμότητα, που παρέχει την αξιόπιστες μόνωση και την προστασία σημάτων. Η μόνωση FEP συμβάλλει επίσης σε μια μικρότερη εξωτερική διάμετρο, που καθιστά το καλώδιο πιό εύχρηστο και ευκολότερο να εγκαταστήσει.

Για το ενισχυμένο προστατευτικό κάλυμμα ενάντια στην ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση, αυτό το καλώδιο είναι εξοπλισμένο με μια πλεγμένη ασπίδα φιαγμένη από επαργυρωμένο χαλκό (SPC). Η πλεγμένη SPC ασπίδα μειώνει αποτελεσματικά την εξωτερική ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση, που προστατεύει τα σήματά σας και που διατηρεί την ακεραιότητα σημάτων ακόμη και στην απαίτηση των περιβαλλόντων.

Το σακάκι αυτού του καλωδίου αποτελείται από τη σιλικόνη, ένα ιδιαίτερα εύκαμπτο και ανθεκτικό υλικό. Το σακάκι σιλικόνης εξασφαλίζει άριστη αντίσταση στο γδάρσιμο, τις χημικές ουσίες, και τις ακραίες θερμοκρασίες, που καθιστούν το κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών. Με μια εξωτερική διάμετρο 7.2mm, αυτό το καλώδιο βρίσκει μια μέση λύση μεταξύ της ευελιξίας και της ευρωστίας, επιτρέποντας στην εύκολη εγκατάσταση ακόμη και στα σφιχτά διαστήματα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του καλωδίου περιλαμβάνουν την έξοχη λεπτή κατασκευή καλωδίων του, η οποία επιτρέπει την αποδοτική μετάδοση σημάτων, και το εξαιρετικά-εύκαμπτο σχέδιό της, επιτρέποντας στην εύκολες δρομολόγηση και την εγκατάσταση. Επιπλέον, η μικρή εξωτερική διάμετρος του καλωδίου εξασφαλίζει εξοικονομητική χώρου εγκατάσταση στις διάφορες εφαρμογές.

4 μας αφαιρούν τον πυρήνα την εύκαμπτη σιλικόνης ελέγχου καλωδίων απόδοση, την ευελιξία, και τη διάρκεια προσφορών σημαντική. Με έναν επαργυρωμένο αγωγό χαλκού, τη μόνωση FEP, και πλεγμένη τη SPC ασπίδα, αυτό το καλώδιο εγγυάται την αξιόπιστη μετάδοση σημάτων και την άριστη προστασία ενάντια στην εξωτερική παρέμβαση. Το εξαιρετικά-εύκαμπτο σχέδιο και η μικρή εξωτερική διάμετρός του το καθιστούν εύκολο να χειριστούν και να εγκαταστήσουν, κερδίζοντας σας χρόνο και προσπάθεια. Εμπιστοσύνη στο καλώδιό μας για να παρέχει σε σας την απώτατες ποιότητα και την απόδοση για τις multi-core ανάγκες μετάδοσης σημάτων σας

4 εύκαμπτο καλώδιο ελέγχου σιλικόνης πυρήνων 0

Συνιστώμενα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

86-21-69900782
Rm.1708/1709, που χτίζουν 2, no.31 Jiatong Rd., πόλη Nanxiang, περιοχή Jiading, Σαγκάη 201802, Κίνα
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε