Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Dingzun Electric&Cable Co.,Ltd
Σπίτι > Προϊόντα > Καλώδιο οργάνων πολλαπλών ζευγών >
3 το ζευγάρι έστριψε το προστατευμένο καλώδιο ζευγαριού ενοργάνωσης πολυ
  • 3 το ζευγάρι έστριψε το προστατευμένο καλώδιο ζευγαριού ενοργάνωσης πολυ
  • 3 το ζευγάρι έστριψε το προστατευμένο καλώδιο ζευγαριού ενοργάνωσης πολυ
  • 3 το ζευγάρι έστριψε το προστατευμένο καλώδιο ζευγαριού ενοργάνωσης πολυ
  • 3 το ζευγάρι έστριψε το προστατευμένο καλώδιο ζευγαριού ενοργάνωσης πολυ

3 το ζευγάρι έστριψε το προστατευμένο καλώδιο ζευγαριού ενοργάνωσης πολυ

Τόπος καταγωγής Σαγγάη
Μάρκα dingzun
Πιστοποίηση ul
Αριθμό μοντέλου ζ-83b
Λεπτομέρειες προιόντος
Εμπορικό σήμα:
Ντινγκζούν
C/O:
ΚΙΝΑ
Αγωγός:
ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΧΑΛΚΟΣ
Προσαραγμένος:
Προσαραγμένος
Κατασκευή:
63/0.08
Μόνωση:
FEP
Εκτιμημένη θερμοκρασία:
-60℃-180℃
Εκτιμημένη τάση:
300/500V
Ασπίδα:
ΧΑΛΚΟΣ ΠΟΥ ΠΛΕΚΕΤΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ
MOQ:
500m
Εφαρμογή:
καλώδιο σημάτων
Υψηλό φως: 

Πολυ καλώδιο οργάνων ζευγαριού Fep

,

3 το ζευγάρι έστριψε το προστατευμένο καλώδιο

,

Προστατευμένο πολυ καλώδιο ζευγαριού

Περιγραφή προϊόντων

Ζ-83B


Περιγραφή: 3 ζευγάρι έστριψε το προστατευμένο καλώδιο ζευγαριού ενοργάνωσης πολυ

Λεπτομέρειες:
Αγωγός: καλυμμένος ασήμι χαλκός
Κατασκευή: 63/0.08
Μόνωση: FEP
Ζευγάρια: 3
Στριμμένος: ναι
Υλικό πληρώσεως: γυαλί ινών
Ασπίδα: SPC που πλέκεται
Σακάκι: Σιλικόνη
O.D. 7.2mm
Εκτιμημένη θερμοκρασία: -60℃-+180℃
Εκτιμημένη τάση: 24V
Τύπος: καλώδιο σημάτων κάτω από υψηλής θερμοκρασίας
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Έξοχο λεπτό καλώδιο που προσαράσσουν
Πολύ μαλακός
Καλυμμένος ασήμι αγωγός χαλκού
Αντίσταση θερμότητας
Μην επισημάνετε καμία απώλεια
Μόνωση FEP για να ελαχιστοποιήσει την εξωτερική διάμετρο

3 ζευγάρι έστριψε το προστατευμένο καλώδιο πολυ-ζευγαριού ενοργάνωσης. Κατασκευασμένο για να παραδώσει την εξαιρετική απόδοση στην απαίτηση των περιβαλλόντων, αυτό το καλώδιο σχεδιάζεται για να συναντήσει τους υψηλότερους βιομηχανικά τυποποιημένους και να υπερβεί τις προσδοκίες σας.

Στην καρδιά αυτού του καλωδίου είναι ένας αγωγός φιαγμένος από επαργυρωμένο χαλκό. Με μια κατασκευή 63/0.08, παρέχει την άριστη αγωγιμότητα και εξασφαλίζει αξιόπιστη μετάδοση σημάτων. Αυτή η διαμόρφωση αγωγών έχει ως σκοπό συγκεκριμένα να ελαχιστοποιήσει την απώλεια σημάτων, που εξασφαλίζει ότι το στοιχείο σας διαβιβάζεται ακριβώς και αποτελεσματικά.

Η μόνωση αυτού του καλωδίου αποτελείται από FEP (φθοριωμένο προπυλένιο αιθυλενίου), ένα υψηλής απόδοσης υλικό γνωστός για τις εξαιρετικές ηλεκτρικές ιδιότητές της και αντίσταση στη θερμότητα. Η μόνωση FEP όχι μόνο παρέχει την άριστη ηλεκτρική μόνωση αλλά και βοηθά να ελαχιστοποιήσει την εξωτερική διάμετρο του καλωδίου, που καθιστά το πιό εύκαμπτο και ευκολότερο να χειριστεί.

Για να ενισχύσουν περαιτέρω την απόδοση, τα ζευγάρια σε αυτό το καλώδιο είναι στριμμένα. Το στρίψιμο των ζευγαριών βοηθά να μειώσει τη λογομαχία και την ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση, που εξασφαλίζει καθαρή και σαφή μετάδοση σημάτων. Αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ιδιαίτερα πολύτιμο στα περιβάλλοντα όπου τα πολλαπλάσια καλώδια επεκτείνονται πολύ κοντά.

Για να διατηρήσει τη δομική ακεραιότητα του καλωδίου, ένα υλικό πληρώσεως φιαγμένο από φίμπεργκλας ενσωματώνεται. Το υλικό πληρώσεως παρέχει την πρόσθετες δύναμη και τη σταθερότητα, που εξασφαλίζουν ότι το καλώδιο διατηρεί τη μορφή και την απόδοσή του ακόμη και υπό τους προκλητικούς όρους.

Για την ενισχυμένη προστασία ενάντια στην εξωτερική παρέμβαση, αυτό το καλώδιο χαρακτηρίζει μια ασπίδα. Η ασπίδα αποτελείται από ένα πλεγμένο στρώμα φιαγμένο από επαργυρωμένο χαλκό (SPC). Η πλεγμένη SPC ασπίδα μειώνει αποτελεσματικά την ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση, που προστατεύει τα σήματά σας και που διατηρεί την ακεραιότητα σημάτων.

Το εξωτερικό σακάκι αυτού του καλωδίου αποτελείται από τη σιλικόνη, ένα ανθεκτικό και ανθεκτικό στη θερμότητα υλικό. Με μια εξωτερική διάμετρο 7.2mm, αυτό το καλώδιο βρίσκει μια μέση λύση μεταξύ της ευελιξίας και της ευρωστίας, που καθιστούν την κατάλληλη για τα διάφορα σενάρια εγκαταστάσεων.

Αυτό το καλώδιο κατασκευάζεται για να αντισταθεί τις ακραίες θερμοκρασίες, με μια εκτιμημένη σειρά θερμοκρασίας -60℃ σε +180℃. Σχεδιάζεται συγκεκριμένα για τις εφαρμογές που απαιτούν τη μετάδοση σημάτων υπό τους υψηλής θερμοκρασίας όρους. Εάν λειτουργείτε στις βιομηχανικές τοποθετήσεις ή τα υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντα, αυτό το καλώδιο εξασφαλίζει την αξιόπιστες απόδοση και τη ψυχική ηρεμία.

Με μια εκτιμημένη τάση 24V, αυτό το καλώδιο είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών. Από τη βιομηχανική αυτοματοποίηση στον έλεγχο διεργασίας, αυτό το καλώδιο παρέχει την απαραίτητες σταθερότητα και την αξιοπιστία για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των κρίσιμων συστημάτων σας.

3 ζευγάρι μας έστριψε την προστατευμένες απόδοση και την αξιοπιστία προσφορών καλωδίων πολυ-ζευγαριού ενοργάνωσης σημαντικές. Το έξοχο λεπτό καλώδιό του προσάραξε την κατασκευή, συνδύασε με ένα μαλακό και εύκαμπτο σχέδιο, το καθιστά εύκολο να χειριστεί και να εγκαταστήσει. Ο επαργυρωμένος αγωγός χαλκού, μαζί με την ανθεκτική στη θερμότητα μόνωση FEP, εξασφαλίζει άριστη μετάδοση σημάτων με την ελάχιστη απώλεια. Με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του που βελτιστοποιούνται για τα υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντα και μια γερή κατασκευή, αυτό το καλώδιο είναι η ιδανική επιλογή για τις ανάγκες μετάδοσης σημάτων σας. Εμπιστοσύνη στο καλώδιό μας για να παρέχει σε σας την απώτατη ποιότητα και απόδοση ακόμη και στους πιό απαιτητικούς όρους.

3 το ζευγάρι έστριψε το προστατευμένο καλώδιο ζευγαριού ενοργάνωσης πολυ 0

Συνιστώμενα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

86-21-69900782
Rm.1708/1709, που χτίζουν 2, no.31 Jiatong Rd., πόλη Nanxiang, περιοχή Jiading, Σαγκάη 201802, Κίνα
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε